loading...

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم سالاد اسفناج و قارچ:7 فنجان اسفناج کودک 120 گرم6 قارچ (سفید) قارچ ، 80 گرم خرد شده1 قاشق غذاخوری لیمو ، تازه 1/2 لیمو فشرده1/2 پرتقال ، 90 گرم فشرده و...

بازدید : 859
شنبه 9 اسفند 1398 زمان : 19:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی آسان با سحرناز

مواد لازم سالاد اسفناج و قارچ:
7 فنجان اسفناج کودک 120 گرم
6 قارچ (سفید) قارچ ، 80 گرم خرد شده
1 قاشق غذاخوری لیمو ، تازه 1/2 لیمو فشرده
1/2 پرتقال ، 90 گرم فشرده و آراسته
1/2 قاشق غذاخوری خردل دیژون 3 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره 30 میلی لیتر
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه‌‌‌ای برای طعم دادن [اختیاری]

سالاد اسفناج و قارچ
طرز تهیه سالاد اسفناج و قارچ:
اسفناج را آماده کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. کنار بگذارید.
قارچ‌ها را آماده کنید: آنها را ریز خرد کنید ، سپس به یک کاسه کوچک منتقل کنید. فصل را با نمک و فلفل ریخته و نیمی‌از آب لیمو را بریزید. کنار بگذارید.
نیمی‌از پرتقال (ها) را برای بدست آوردن لکه‌ها رنده کنید ، سپس آنها را آب کنید. آبغوره و آب میوه را درون یک کاسه کوچک بریزید. آب لیمو ، خردل و روغن باقیمانده را بریزید. نمک و فلفل را به سلیقه اضافه کرده ، سپس با استفاده از یک چنگال خوب ضرب و شتم کنید ، تا وینگره امولسیون شود. وینراگت را روی اسفناج بریزید.
باقی مانده‌های پرتقال (ها) را پوست بگیرید ، آنها را به قطعات کوچک برش داده و آنها را به اسفناج اضافه کنید. قارچ‌ها را اضافه کرده و خوب بریزید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 42
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 220
  • بازدید کننده امروز : 58
  • باردید دیروز : 6
  • بازدید کننده دیروز : 7
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 376
  • بازدید ماه : 584
  • بازدید سال : 2397
  • بازدید کلی : 96175
  • کدهای اختصاصی